Menu Sluiten

Digitale Werkbonnen


Digitale werkbonnen

Waarom zijn digitale werkbonnen belangrijk.

Een gebruiksvriendelijke boekhouding heeft vele voordelen.

Vroeger bestonden er enkel papieren werkbonnen die makkelijk verloren gingen of vaak onleesbaar waren. Tijden veranderen echter en met de inburgering van een digitale werkbon zijn de vermelde traditionele problemen van de baan.

Door het gebruik van digitale werkbonnen kan je interventies sneller en correct factureren. Het is zelfs mogelijk om je digitale werkbonnen volledig naar eigen wensen aan te passen.

Het spreekt voor zich dat u als kleine ondernemer of als kmo hiermee veel tijd kan besparen bij het voeren van je boekhouding of bedrijfsadministratie.

Een digitale werkbon kan je aanmaken vanuit een offerte of je kan starten met een lege werkbon.

Handig is zeker dat je een digitale werkbon kan doormailen naar uw klant om deze digitaal te laten ondertekenen.

Info over digitale werkbonnen

Feiten over Digitale werkbonnen

Wat kunnen we nog vertellen over een digitale werkbon.

Door te werken met een digitale werkbon kan je na het uitvoeren van de werken of de gepresteerde diensten onmiddellijk de administratie afwerken.

Met een handige tool en de juiste boekhoudsoftware of facturatiesoftware kan je snel een werkbon invullen, materialen toevoegen, uren registreren, woon-werkverkeer noteren en uren invullen.

Achteraf heb je steeds een boekhoud document om op terug te vallen.

Je kan ook snel klanteninformatie opvragen op mobiele wijze. Vanuit een digitale werkbon kan je rechtstreeks factureren.

Meer info over digitale werkbonnen nu op kmofacturatie.be.

Tags

Demo Digitale Werkbonnen | Digitale Werkbonnen Facturatie | Digitale Werkbonnen Facturatieprogramma | Digitale Werkbonnen | Module Werkbonnen Facturatie |